![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Tema za shahmata - inteligentna igra...
Za inteligentni hora... Obi4am da go igraya na ZDRAVA muzika - za fon... Ne se e slu4valo da zagubya - igraeyki pod saprovoda na jici, tupani, pisaci i kryasaci.. Be, taya muzika me nadyuhva neshto... Nikoy dosega, ne e uspyal da me bie na shah, dokato slusham MetaL... Pri vas kak e??? -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Като по-малка играех често шах и в един определен период бях доста задобряла. Но така и не се научих на всички тънкости, а когато баща ми спря да ми се оставя и беше невъзможно да го победя, се отказах напълно. Иначе няма никакъв спор, че това е сложна игра за интелигентни хора. Забелязала съм, че добрите играчи на шах са винаги хора с високо интелектуално ниво. Моя позната е Елица Раева, която не малко пъти е представяла достойно България в състезанията за юноши.
А пък, като бях малка, най-много обичах да си играя на сватба/бал с фигурите за шах!! ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:01 AM |