![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Какво ви е мнението за хулиганските прояви по време и след футболните мачове? Има ли някой сред форумците, който смело може да се определи като хулиган? А ако има, в името на какво го прави? Общо взето по мое наблюдение най-свирепата агитка е на Ботев Пловдив, следвана от ЦСКА. За последните обаче нещата изглеждат по-организирани. В един наш вестник ('Стандарт') преди месеци имаше статистика за най-културна публика. Познайте кой беше на първо място ... да Локо Пловдив! Крайните крила на агитката на ЦСКА - скинхедс ли са проблема? А може би хулигани в България няма? Вие сте на ход.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
за мене всички са един дол дренки - зле. много зле.
все тая. само едно уточнение: по изключение преди известно време отидох на първия си футболен мач в живота - локо - болтън в бургас. имаше адски много ругатни от страна на агитката на локо към англичаните, но до побой не се стигна. все тая, това не е важно. аз обаче в момента, в който англичаните поздравиха агитката на локо, а тя от своя страна започна да скандира fuck off bolton и да показва среден пръст. тогава ме беше срам, че съм българин. точка. лек ден. поправка: само да допълня, че не понасям футбола.. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:27 PM |