Последната група, която открихте? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Последната група, която открихте? |
Oct 26 2005, 11:17 AM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 |
Коя е? Имам предвид група, която не сте слушали и изведнъж я откривате и се оказва, че е страхотна. Аз например вчера открих Charon. Не ги бях слушала, а от вчера само тях въртя.
|
|
|
Oct 26 2005, 08:15 PM
Коментар
|
|
ПринЦецка Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Преди няколко вечери попаднах на сайта на Bleeding Black. Някаква брутална българска блек група из полите на Балкана с още по-брутална вокалистка, която пее смразяващи текстове на френски. Хеах, всъщност даже ми е смешно, докато ги слушам (вокалистката се дере сууупер мноо), в смисъл не ги взех на сериозно. Но пък са последната група, която открих.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:52 AM |