![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Какво ви е мнението за хулиганските прояви по време и след футболните мачове? Има ли някой сред форумците, който смело може да се определи като хулиган? А ако има, в името на какво го прави? Общо взето по мое наблюдение най-свирепата агитка е на Ботев Пловдив, следвана от ЦСКА. За последните обаче нещата изглеждат по-организирани. В един наш вестник ('Стандарт') преди месеци имаше статистика за най-културна публика. Познайте кой беше на първо място ... да Локо Пловдив! Крайните крила на агитката на ЦСКА - скинхедс ли са проблема? А може би хулигани в България няма? Вие сте на ход.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Born From Pain @ Oct 22 2005, 01:22 AM) По какво сте номер едно? По къпане в отходни канали и побой над пенсионери? Да се гордееш с клошарите по агитките не мога да го проумея, а във вашата са огромен процент! Някви дрогирани и пияни кенефи, дето след края на мача, ако ги питаш колко е свършил, няма да могат да ти кажат. Аз нашите подобни (от Левски съм) маслини, кънчовци, панталони, свинчовци, джанки и т.н. само като ги видя и се обръщам на другата страна, срам ме е че изобщо съществуват такива хора, че са от моя отбор да не говорим. Назитата поне са по-малко при нас, добре че дебелия ги прилапа към отсрещния сектор. Кежуъл сега действително е новата мода, всички бивши "озверели скинари" станаха такива, пример Лаута хуулс (Локо Пд) дето бяха озверелите Blood and Honour преди няколко години сега станаха кежуъли. Застанал някъв 14-15 год пишлегар до оградата с шапка и блуза на фред пери (които струват 100 лв сигурно и наще клошари спестяват по 1 година да си купят една карирана шапка или ходят да си ги взимат втора употреба, сега и ментета се навъдиха, нали трябва да са фЙешън) и прави нацистки поздрави към ушевите, е ако бях полицай на това лайне щях да му откъсна главата. А Локо Пд културната агитка, които налитаха да бият английски туристи на мача с Болтън, защото нали са хипер мега кежуъл хуулс, а в Англия се е зародило хулиганството и това да набиеш англичанин е голяма работа, затова скачай на нищо неподозиращи чичковци. Да те е срам после като отидеш в чужбина, да кажеш, че си българин. п.с. няма такова първо мнение ![]() Всъщност тва за спенето по канаафки нма да споря щото го има. навремето бях и от тази групичка ама спрях. че има мизерници има обачер в агитката на ботев са точно 5 човека които правят мизериите и то половината от тях в момента на стадион Христо ботев не се допускат. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:33 PM |