![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Какво ви е мнението за хулиганските прояви по време и след футболните мачове? Има ли някой сред форумците, който смело може да се определи като хулиган? А ако има, в името на какво го прави? Общо взето по мое наблюдение най-свирепата агитка е на Ботев Пловдив, следвана от ЦСКА. За последните обаче нещата изглеждат по-организирани. В един наш вестник ('Стандарт') преди месеци имаше статистика за най-културна публика. Познайте кой беше на първо място ... да Локо Пловдив! Крайните крила на агитката на ЦСКА - скинхедс ли са проблема? А може би хулигани в България няма? Вие сте на ход.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Born From Pain @ Oct 31 2005, 06:16 PM) На 18 и мога да ти напиша докторат, че голяма част от моето поколение "is broken". Далеч не става въпрос всички освен мен и не става въпрос за деление от типа тоя е тъп чалгар или тоя е тъп рапър и ме дразни, отдавна съм надраснал тези неща. Става въпрос за изградени ценности и цели в живота, а чадата на масовата псевдо тиин култура не ми ги хвали. Изградени ценности.. на 18... Нейсе, мисълта ми е, че както Slash каза, всеки може да бъде тъп. Природни малоумни хора, които по принцип са такива, а не в някоя конкретна ситуация, има, но са адски малко. Всичко е мрежа от зависимости. И гледни точки. ![]() Та, в този ред на мисли, ако трябва да се върнем на темата за футболното хулиганство, вероятно тези, които се бият и разрушават всичко в околията вероятно имат някакъв резон за себе си, който е достатъчно непоклатим. И ако успеят да го опишат по някакъв добър начин, можем и ние да възприемем тази идея като нормална, а не тъпа. Обобщенията са тъпо нещо. ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:26 PM |