![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
CRADLE OF FILTH... Във всички форуми, които сме сменили отварях тази тема, може би защото Кредъла са едни от любимите ми! Ох, наистина много ги харесвам, просто са... оригинални! Пък и вокала е някак... странен... неповторим... и оригинален! Сега в последно време много се кефя на "From The Cradle To Enslave" (Video-то). Малко ми е с кофти качество, но се търпи... Аз честно да ви кажа не им се кефя много на клиповетв, щото знам много хора дето слушат блек метъл или въобще метъл само заради клиповете! Щото трябва да си призная, че повечето от клиповете на блек метълските групи се харесват на пубертетите (като мен :) ) и така си печелят повече слава, но това не е в техен + Това е... Очаквам смислени и дълги постове! И нека само тези, които разбират и се кефят на тоя стил да постват, за да не се пълни темата с простотии!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 18-April 03 Потребител N: 73 ![]() |
cradle naistina sa edna ot dosta emblematichnite bandi ne samo w black-a,no wypreki che strashno mi hareswat kato zwuchene,wiziq i wnusheniq ,sa edna ot grupite, za koito ne goworq mnogo s t.n. "istinski" black-ari, glawno zashtoto mi e pisnalo da slusham komentari ot sorta na "ostawi go toq pozior Dani Filth" ili "cradle sa basi komersiqta".ot druga strana pyk ima i strashno mnogo malki dosadni naduwkowci,koito paradirat s towa che slushat cradle da kajem, zashtoto si mislqt che taka shte izglejdat po-tymni,po-zli ili po-silni..ili nai-malkoto po-interesni.meko kazano ne moga da ponasqm taq pasmina kopelenca.i izobshto nqma znachenie na kolko sa mejdu drugoto.chowek moje da si ostane glupaw "puber" bez znachenie kolko godinki sa minali ot zlopoluchnoto mu rajdane na taz zemq.a po wyprosa za puberite i teenagerite.towa sa samo ponqtiq.glupawi masowi ponqtiq, w koito bi trqbwalo da se wpiswa wseki "mladej".
a otnosno patlacite i pachkite i klipowete na psewdo-gangsterite... ![]() taka..mai stiga tolkowa...mislq che minawa za smislen i dylyg post |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:32 AM |