![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
я си кажете
![]() коя е послената дето ви е зарибявала? аз UT2004 вчера я играх за първи път, като станах от компа, към 3-4 часа вечерта, ме боляха очите ![]() а и Painkiller е много, много, много ( ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Nov 4 2005, 02:41 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 3 2005, 07:27 PM) Само не мога да разбера защо, при положение, че е в пъти по-грозен от енджина на Doom 3, този на FEAR е толкова тежък. ![]() Бтв, като казах, че пуцалки не играя, вчера джитках малко новия Call of Duty ! ![]() ![]() Грабна ме игрицата !!!! Доста тънко са барнали момента, че се биеш не просто щото така и така си там, пък разни дзверове ти излизат на мушка (както в другите малоумни екшъни), а че се биеш за града си и Родината. Може би точно идея ми е липсвала в повечето останали "стрелялки". А вкъщи играя Baldur`s Gate 1 !!!! ![]() ![]() Верно тая Call of Duty е зверска!Играх я преди години и пак я играя от време на време ебаси яката! ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:27 PM |