![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не винаги, но понякога изглежда странно за какво по дяволите даден изпълнител издава солов албум, който
първо - не се различава кой знае колко от музиката на групата в която е. второ - обикновено този човек е лидер във въпросната група, тоест без проблем би могъл да прокара тези идеи и в самата група, без да трябва да го издава под своето име. Най-добър пример - Лука Турили... Не че ми дреме вече за него... или пък за Рапсоди. Но чуйте неговия солов албум... чуйте и Рапсоди.... /сори, може би много ще ви дойде "холивудския метъл", хахах/... И открийте поне 3 разлики.... Трудно ще ви е. Е, да, примерно вокалистът е друг. ама какво от това - и двамата са абсолютно еднотипни певци.... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми то аз май няма нужда да се намесвам, вече "Ледения" (гхехехееххе
![]() ![]() Само да добавя ще дори човек да е лидер в дадена група и да може да вкара соловите се идеи, то този човек обикновено е достатъчно умен за да не го прави, при положение че групата си има свой стил и облик а тези идеи не се вписват съвсем в него. при това положениe ако идеите са добри защо да не се издадат като солови проекти? Аз например не мога да си представя Rhapsody да издадат под своето имe New Century's Tarantella или пък Demonheart ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 11:19 PM |