![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не винаги, но понякога изглежда странно за какво по дяволите даден изпълнител издава солов албум, който
първо - не се различава кой знае колко от музиката на групата в която е. второ - обикновено този човек е лидер във въпросната група, тоест без проблем би могъл да прокара тези идеи и в самата група, без да трябва да го издава под своето име. Най-добър пример - Лука Турили... Не че ми дреме вече за него... или пък за Рапсоди. Но чуйте неговия солов албум... чуйте и Рапсоди.... /сори, може би много ще ви дойде "холивудския метъл", хахах/... И открийте поне 3 разлики.... Трудно ще ви е. Е, да, примерно вокалистът е друг. ама какво от това - и двамата са абсолютно еднотипни певци.... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Мммм... не. Пример за това е Genesis и соловия проект на Peter Gabriel, които нямат нищо общо (определено предпочитам соловия проект, най-малкото защото Genesis от времето, по което Peter е бил с тях са с невероятно старо звучене, а на мен такова не ми допада...)
Или пък Jethro Tull и постоянните солови изпълнения на Ian Anderson... Или пък Phi-Life Cypher и основната фигура там, а именно Life MC - правят съвсем различна музика, но и групата, и проекта са много добри (дори може би водещи във английската underground hip-hop сцена.) А, и напомняйки за Coil всички спорове, смятам да дам един подобаващ израз на това колко безумно е да се правят бързи заключения, така че, мили деца, слушайте учителите си по немски, когато ви казват първо да мислите, после да говорите... Цитат Man muss denken, dann sprechen... Казваше учителката... но кой ли..? кой ли я слушаше... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 06:33 PM |