![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не винаги, но понякога изглежда странно за какво по дяволите даден изпълнител издава солов албум, който
първо - не се различава кой знае колко от музиката на групата в която е. второ - обикновено този човек е лидер във въпросната група, тоест без проблем би могъл да прокара тези идеи и в самата група, без да трябва да го издава под своето име. Най-добър пример - Лука Турили... Не че ми дреме вече за него... или пък за Рапсоди. Но чуйте неговия солов албум... чуйте и Рапсоди.... /сори, може би много ще ви дойде "холивудския метъл", хахах/... И открийте поне 3 разлики.... Трудно ще ви е. Е, да, примерно вокалистът е друг. ама какво от това - и двамата са абсолютно еднотипни певци.... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(abductor @ Nov 15 2005, 06:18 PM) Аз пък направо твърдя, че КАНС Е ТЪП и нямам никакво намерение да слушам никакви албуми с негово участие ![]() Една наистина умна приказка в цялата тема... ![]() А иначе - в общият случай наистина соловите проекти са с една идея по-смотани от оригинала, но е пълно и с изключения, които потвърждават правилото. Както писах в една друга тема соловите проекти на Брус Дикинсън са много по-прогресивни, поетични, по-метълски ако щете от Iron Maiden... които свирят (с извинение) в най-безидейния и скучен стил в метъла (хард ен хеви рок ама леко пометълен за заблуда на противника), който се износи още от първият им албум. Добре, че след завръщането на Брус правят същото, но малко по-интелигентно и по-малко инфантилно. Соловите проекти на Брус са много по-разчупени и въпреки, че влиянието им в развитието на метъла клони към нула музикалната им стойност е по-висока (поне за мен). -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 06:39 PM |