![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
днес...тази нощ гледах наи-отвратителното нещо...просто не искам да си спомням....и (...макар и късно) схванах защо много хора са отказали месото...
![]() за които иска да се убеди... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Vlad...не знам защо проявяваш такава доза малоумие...(или не мога да си обясня какво друго е...)ок имаш право на собствено мнение....но просто това което каза е МАЛОУМНО!просто про4ети горния пост,ебаси!
Цитат не е нормално да се проявява жестокост към животните, ама е нормално едно животно да умре за да нахрани друго ми да де...тя жестокостта се проявява в "нахранването" ни...и мисля че MаdHatter го каза/доказа.Морт:АБЕ,ти ЛУД ли си?!това 4е фермите ни не са такива...ми т'ва е щото не сме достатъ4но на ниво бе...,просто сме изостанали....а за нашето ХЕИ не ща и да споменавам дума просто... слу4аино съм запозната с доста от процедурите с които въпросните власти "контролират"...както викаше един батко :"под сек'фа критика" така 4е една от при4ините поради което е полезно да се спре месото...(да не кажа не само то) е това 4е ако разбереш...или още по зле...ВИДИШ...какво става с кебап4ето преди да се превърне в такова...еми ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 31st July 2025 - 07:51 AM |