![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
днес...тази нощ гледах наи-отвратителното нещо...просто не искам да си спомням....и (...макар и късно) схванах защо много хора са отказали месото...
![]() за които иска да се убеди... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Верно, че всеки луд с номера си, но забелязали ли сте, колко тъпи мнения се натрупаха в тази тема...
Проблемите с прекалено (повече от необходимо) избиване на животни, с цел употреба от хората, е свързано с големи фирми, много пари и т.н. Бракониерството е едно от най-гадните неща на този свят, но то също е свързано с много пари и мръсни хора. И за двата проблема си има организации, които трябва да се занимават с това. Отглеждане на домашни животни ще има винаги. Бракониерството е по-сериозен проблем от прекаленото избиване на домашни животни, според мен. Така мисля аз. Подчертавам го, за да не ми каже една дама, че мнението ми е малоумно или че съм глупак. Защото наистина много ми пука какво мислят такива хора... Тази вечер ядох картофи по индонезийски с лук и чили сос, задушени броколи и бананов сладолед, за десерт (пусти пости ![]() Естествено, не винаги и не на всеки му стигат време и финанси за такива вкусни изгъзици, затова ще продължавам да си ям пици и хамбургери, когато не мога, поради една или друга причина, да се храня здравословно. Обаче, няма да убеждавам хората, колко гадно е да ядеш умрели животни, след като съм го правил цял живот. Това е от мен, вие продължавайте с умни постове. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 02:39 AM |