![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
днес...тази нощ гледах наи-отвратителното нещо...просто не искам да си спомням....и (...макар и късно) схванах защо много хора са отказали месото...
![]() за които иска да се убеди... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
По каква причина станахте вегетарианец?
Убих едно куче по особено жесток начин! ... Без да искам обаче. Отивах на полети с парапланер, запалих “Ситроен”-а и след като се вдигна, тръгнах... И тогава ми направиха знак, че нещо се случва. Спрях и видях, че отдолу е имало едно малко кученце. Опитвах се да го спася може би около час и тогава разбрах какво значи да отнемеш живота на някой и по-точно на едно невинно същество... Въпреки усилията си не успях да го спася. Това беше много мъчително за мен и няколко дни след това не можех да ям. После... просто престанах да ям месо. Не че съм си давал някакъв обет – знаеш, стрелците много мразят ограниченията (Коцето е зодия Стрелец – б. р.) Нито съм си писал “официална писмена заповед” към мен, както правя в някои случаи, не – просто оттогава не ям месо, защото не искам да убивам. -Коцето Кълки -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 27th July 2025 - 03:59 PM |