![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Като се обърна назад във времето откривам, че по един или друг начин съм избягвал да слушам много класически албуми, поради лошото им качество. Няма да го направя и днес. Доколко е важно според вас един качествен албум да звучи добре, за да го харесате? Един приятел все ми разправя, че метълът му е в главата и не е важно как звучи. Аз обаче съм на друго мнение. Много склонен съм дори да чуя класически албум, който е презаписан (както например направиха Borgir със Stormblast), отколкото някой скапан запис.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Точно европейските групи държат на качественият звук, макар че доста от тях нямат парите за да го постигнат, докато американските групи държат повече на шоуто. Много добър пример за това са грозните, меко казано, сцени между Sharon Osbourne и Bruce Dickinson, основата за които са били оплакванията на Bruce за лошото озвучаване на Ozzfest. Не разбрах каква е връзката между качеството на звука и кавгата между двама британци? А колкото до тъпото твърдение "Амриканските групи имат еди си къв си звук, европейските пък не знам си къв си" - всички записват при Andy Sneap. Тва е. А St. Anger наистина звучи зле, но пък не можеш да го кажеш за който и да е друг албум на Metallica, нали? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:12 PM |