![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Таз тема я отварям главно да пожелая на вси4ки много здраве, щастие и любов през новата 2006, да бъде плодородна и успешна за всеки! И весело посрещане на Новата година.
Другото за което я пускам е защото се замислих за пове4ето неща слу4или се на мене и не само на мен през 2005, не мога да говоря много за равносметки но като цяло беше добра, но ми дойде и една носталгия, примерно за класа с който сега ми е последна година (много ще ми липсва деба :хлип) и като цяло във всеки край на годината така си мисля и си казвам 'ех и тази година замина така бързо'. тва е остаряваме ахах, аре стига съм говорил глупости 4е не ми отива...аххах. утре да си прекарате добре П.С. 4естит Рожден Ден хДан4ооух. ![]() П.С. Не прекалявайте с алкохола, пийте Cola-cola. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
2005-та беше най-важната в живота ми. Случиха се и добри и лоши неща. Най-важното, още не съм си изгубил усмивката. В глобално отношение обаче, тая година беше зле. За България даже катастрофа. Добре поне, че го има Веско...
Желая на всички много здраве, за да издържим на всичко, много щастие, за да не ни пада усмивката никога, много любов, въпреки, че вече се съмнявам това има ли го. И не на последно място много, много, много концерти още! На Distorment им желая да свирят в Русе. ![]() На форума му желая да стане 2000 потребителя, активно пишещи ![]() И тей... 2006-та, здравей! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 11:34 PM |