![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами да, як е. Въобще ги бях отписал тези момци. Ама новото творение е размазващо яко. Разни ми ти мелодии, яки вокали, ала бала. Метъл са си отново. Евала на новото вокалче хехе.
![]() Спомняте ли си доброто старо време, когато и си говорехме за албумите, вместо само да оповестяваме, че са качение в арената и отдолу да пишем, че са NWAOHM? Аре обсъждаме ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Новият албум ми хареса изключително много. Точно тези мелодии, добрите вокали, разчупените композиции ме накараха да го слушам вече многократно. Ясно е, че не могат да бъдат същата група като преди 10 години, но след като и сега правят нещо толкова добро като "Eclipse", бива ли да капризничим?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:07 AM |