![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами да, як е. Въобще ги бях отписал тези момци. Ама новото творение е размазващо яко. Разни ми ти мелодии, яки вокали, ала бала. Метъл са си отново. Евала на новото вокалче хехе.
![]() Спомняте ли си доброто старо време, когато и си говорехме за албумите, вместо само да оповестяваме, че са качение в арената и отдолу да пишем, че са NWAOHM? Аре обсъждаме ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И аз се присъединявам с положителна оценка. Много зрял и отвсякъде изпипан албум. "Far From the Sun" беше голямо разочарование и очакванията ми спрямо новия бяха мижави, но "Eclipse" се оказа наистина качествено произведение.
Стефане, като го каза, мен също не ме грабна на първо слушане. Ама изобщо. Въпреки това си личеше, че има потенциал и си струва да се слуша... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:57 AM |