![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Е братя и сестри на МЕТЪЛ-а напишете какви тениски или пък суитчери имате
![]() моите са малко .. защото няма от каде да си ги купувам Свищов е малък град.. и няма мноо фенове .. няма и специален магазин ... и траа да се ходи до някои по голям град... и сложна е работата при мен ... но имам няколколко тениски : 1.Sepultura-Bestial Devastation (даже ся сам си с нея ![]() 2.Six Feet Under-Warpath 3.Cannibal Corpse-Butchered At Birth суитчери : 1.Metallica-Master Of Puppets 2.Deicide имах и 1 на PanterA ама го напраих на мешка ... щот ми беше станал малък |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат mi wzemi si nqkoe qko suitcherche [ama gledai da e ot debelite ,zashto sa po meki i po toplqt]... nqma da sajelqwash ... puk posle kakto ti omalee moje da postupish kato men ... da si napraish torbichka ot nego ..moita mnoo qka stana pone mne thnkz.az si imam meshka i si mi hareswa cherna .nai-mnogo da si nadrashtq razni neshta po neq w skoro wreme,pyk i drehite si gi kupuwam dostatychno shiroki taka che nqma takawa opastnost...be to da ima pari.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 08:26 PM |