![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Изпълнител: V/A
Заглавие: Bulgarian Thrash Metal Assault Дата на издаване: 14.09.2005 Издател: Komrad Records Носител: CD, MC Стил: Thrash Metal Цена: 10 лв 1. Symbolic - Overdose 2. Vortex - Spreading the Hate 3. Wartime - Against Destiny 4. Exhumator - Predizvikatelstvoto 5. Krater - Chada 6. Future Darkness - Hardcorr 7. Agresor - Vyara Lubov Smyrt za Novite Hora 8. Chainsoul - Insane 9. Taran - Deflorator 10. Granulom - Junkie 11. Ciroza - Hatred 12. Hypodil - Hipobir 13. Detonator - Kyrvava Zora 14. Crash - Innocent Death 15. Bedstven Rayon - Alkohol 16. Diesel - Worm 17. Uzorpator - Yabalkata na Razdora 18. Acidust - Simon Sez 19. Amadeus - Dvuboy 20. Spearhead - Roots Bloody Roots Aве знаате ли нещо за това кой го издава тва онова ... ала бала ?? -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е Future Darkness са си екстра. И Symbolic също не са зле (е то само тва съм им слушал, но не лошо)
Твърдението, че няма силна българска група само би ме накарало да се смея. Не знам какво трябва да слушаш, за да не те кефят поне няколко родни групи. Или просто синдрома "България за нищо не става" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:29 AM |