![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля че е ясно. Коя сцена по ви кефи - Американската или Европейската?
Има доста големи разлики, въпреки че като цяло и на девте места се свири як метъл. В Европа са по-застъпени класическите влияния. Така де, отговаряйте. Аз си гласувам Америка, защото просто повече ми харесват тамошните групи. На само Machine Head. Cъщо и по-нови групи като Killswitch Engage и Chimaira които са сегашното лице на сцената. А и bay area thrash > eurothrash. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
мнозина сигурно няма да се съгласят с мен, ама Слаш ще се:
в УСА ще включа и Guns n Roses... да не забравяме и друга една велика банда от САЩ - Anthrax... какво да си говорим за Ню Йоркската и Бостънската хард кор сцени... ако споменем и бандите от Флорида - имаме сериозно присъствие и на по тежката сцена... Щото едва ли някой може да оспори лидерството на банди като Death и Obituary... и Слаш е прав - Европа е цял един континент - въпреки, че сем Европейци - има доста различия в манталитета и културата на немци, англичани, норвжци, шведи - и всеки от тях допринася по някакъв начин за разнообразието на сцената, докато в САЩ все пак са една страна, нищо, че са огромна... Щото някой по-горе писал - Джудас, Мейдън и Саксън май е за мен, Металика, Мегдает, Слейър или Металиак Ред Хот, Фейт, или гънс са много повече, ама нали е въпросна лично мнение... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:06 AM |