![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 12-February 06 Потребител N: 1156 ![]() |
тази група много ме радва и ми интересно какво мислят другите за нея. Нека всеки сподели... Разбирасе ако сте ги чували защото са малко по-безизвестни от другите групи. Може също да кажете какво мислите за стила им, аз смятам че е MetalCore
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Хах това за Лепа Брена беше "много добро". Не е задължително да слушаш една седмица до полуда някоя група за да разбереш, че не те впечатлява особено примерно. Не зная защо но на мен примерно ми звучаха все едно съм ги слушала преди... Пък и сред средите на слушащите метълкор не е толкова неизвестна. Щом няма активност в темата явно просто няма много хора съсредоточили се в тоз стил хах. Това че групата ти допада не значи, че трябва да си толкова нападателен. хеах
edit: Що пък аз и блек слушам хаахх Пък и метълкор лел |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:22 PM |