![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Да вметна 3 неща:
Номер 1: за селяните, дето не живеят на село, има специална дума 'селяндур' Номер 2: на гласа на Деси Слава и аз едно време свалях шапка, ама сега Азис пее по-добре от нея. Номер 3: и аз се кефя на Ивана, айде да ходя да си плета въженце да се обеся ли? СТрашен глас има тая жена. И все пак се определям като метълче, защото другото го слушам само като ми го пуснат някъде извън къщи, да му се не знай! Познавам 3 момичета от 5 години (едната от 10 всъщност) и ги наричам най-спокойно 'най-добрите ми приятелки', въпреки, че ходят в 'Планета Пайнер' и слушат чалга. Какво, трябва да се изпокарам с тях, защото не слушат 'праведна' музика ли? Айде дотука, че в момента не съм способна да сведа мислите си до неповтарящи се изречения. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 01:29 AM |