![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат само да ти кажа ,че "идолите на част от подрастащото покелние" някои от тях са признати в цял свят няма да изброявам то се знае за кои говоря , а я ми кажи няколя чалгарка да е толкова известна да има такав глас къвто имат вокалите на великите групи A ?!!?! не съм тръгнал някъде да казвам кой чалгаджия какъв глас има, подчертах, че онова изказване, което съм цитирал, лесно може да бъде отъждествено с вскяа музика или културна проява... но ако ще говорим за гласове на НЕметали/рокери и пр. - Валя Балканска - нечии метъл глас да лети в космоса? Да не говорим, че повечто фънк, фюжън и джаз мусиканти са в пъти по образовани музикално от повечето рок музиканти...така, че спора е безсмислен... Нека човека да си харесва, каквото и да е, но тъй като това е метъл форум, наистина може би щеше да е по-добре да псотне това в темата - офраничени ли са металите, например... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 11:55 PM |