![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
За пореден път има тема, в която се казаха Прекалено много глупости. Едва ли ще кажа нещо ново като кажа, че слушането на различни стилове не те прави пропаднал, дори напротив. Стига реално и разумно да осъзнаваш кое си заслужава. И става дума не само за музикалната култура за създаването на една песен, а ми и за това, че всеки стил е определен светоглед, както каза демюрг например, а със светогледа идват и определени ценности. Според мен смисъла на един живот е да събереш максимален капацитет от информация и да я обработиш, и да извадиш нужното. Крайно глупаво би било да се ограничиш до жиците, само защото чалгата в един огормен процент е боклук. Та тук(в темата) се показаха отговорите на темата "органичени ли са метълите". Очевидно метъл вече е лоша дума, след като могат да те отлъчат от "братството" ако слушаш нещо друго. Абе ...няма какво да кажа повече. Тъпанарщини
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:40 AM |