![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Много ми е непирятно меко казано, че в практически секи форум виждам "металите са тъпи и смърдят" - "пък чалгарите са тъпи курви и педераси с една умрела мозъчна клетка".
Секи да си слуша каквото си иска, ма да не натрапва на другия вкуса си. Голяма работа, че слушаш чалга, много ме интересува, само не се разнасяй да ми пееш Две чаши вино без да съм близо до нещо в което да драйфам. Виж това, че доста хора дето слушат чалга са "нискокултурни" си е показателно все пак. Чистите чалгари дето само това слушат са най-простите хора които човек може да срещне. Аз имам приятели, дето слушат метъл принципно, ма като отидат на купон и чалгата си им повдига насторението и си ги кефи, това е вече друг въпрос, няя нищо лошо. Обаче не понасям някой да се изцепи "аз съм метъл", да ходи в черно заради "гъзарията", пък в действителност да е слушал 4 песни на Линкин Парк и My Immortal на Еванесънс, сичко друго да му е Деси Слава, Азис, Гергана и прочие. Тва че аз не харесвам чалга и не я броя за музика си е мое лично мнение, чуя ли чалга си плюя на кецовете/маратонките/кубинките. -------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 09:20 AM |