![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Направо ме учудвате по някой път... В състояние сте да надрънкате всякакви глупости, даже и в защита на чалгата (дайте нещо за повръщане), само и само хората да не решат, че сте ограничени МЕТЪЛИ. Изглежда някои от вас смятат, че да си "метъл" е нещо лошо, и че задължително трябва да слушаш всякви лайна за да си грууви и open-minded. Някои, както става ясно, стигат и по-далече в разкрепостеността си - ходят по чалга купони, хвърлят гюбеци или просто слушат чалга. На тези хора ще кажа - ми по-добре заебете всичко друго и преминете само на чалга, кво се напъвате, пък и ваште чалга-friends няма да ви приемат за наистина вътрешен човек, ако слушате някъв гаден МЕТАЛ, пък и АЗИС е къде-къде по-грууви, нали? Аз изглежда съм един от малкото тук (а според мен не трябва да е така), които не ходят на чалга купони, на чалга заведения, не слушат чалга и не движат в чалгаджийски компании. Всъщност, нямам НИТО ЕДИН приятел чалгаджия (не са метъли всички), и всъщност смятам, че всеки, който слуша чалга е най-малкото СЕЛЯНДУР, без изключения, и за съжаление това се отнася за поне 80% от българското население (с Нийло в тая бройка включително), защото битието опреденя съзнанието, а чалгата не е просто музика, тя е манталитет, начин на живот. Кво ми дреме, че чалга слушали и адвокати, доктори и всякви хай-лайв педерасти и учени натури - те пак си остават селяндури, па макар и облечени с по-други дрехи. И в заключение ще кажа - който е решил да си разширява музикалния кръгозор с чалга, по-добре да вземе да си разшири и аналния, щото да си чалгаджия е грууви, ама педал-чалгаджия си е къде-къде!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:40 AM |