![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат ами това с рипането и при нас си го има простотиите са патент в средата в която се движа по същата логика, всеки който не слуша тежка музика, може да каже, че да се наредят 5 човека в кръг и да си тръскат галвите или да правят пого е също толкова тъпо, колкото да се качиш на масата и да друсаш пърдюхата в ритъма на чалгата! ограничението е да правиш същото нещо, като тези, които презираш, но с друзги изразни средства и да се мислиш за куул! иначе определено аз нямам приятели чалгаджии, не слушам такава музика и не ходя по такива места! от друга страна не си избирам и приятелите по това дали слушат метал или не - един от най-добрите ми приятели слуша джаз, друг е голям фен на Ю2, един се изпердаши почна да слуша само някви ди джейски дръм н бейсове и прочее... и най-накрая, да, може да са прости повечето чалгаджии, но не забравяйте, че "блаженни са низшите духом, тяхно е царстовото небесно", щото ако бяхме всички изтънчени професори с разбирания за изкуство и прочее, кой щеше да ти направи една салата като отидеш на кръчма, или кой щеше да чисти улиците или да продава банички, да работи в мръсната канализация?...така че - да живеят чалгаджиите и циганите! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
по същата логика, всеки който не слуша тежка музика, може да каже, че да се наредят 5 човека в кръг и да си тръскат галвите или да правят пого е също толкова тъпо, колкото да се качиш на масата и да друсаш пърдюхата в ритъма на чалгата! Ами да, преди време едно момиче ме пита: "И вие какво правите, като се съберете, пускате си силно музика, напивате се и си друсате главите, нали?!"... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 01:20 AM |