![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Всичките ми приятели (които никак не са много) слушат рап или чалга ...нямам проблем с това
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ами да, преди време едно момиче ме пита: "И вие какво правите, като се съберете, пускате си силно музика, напивате се и си друсате главите, нали?!"... ![]() Била съм поразни купони на съученици - да речеш, че са чалгари - не, не са. Но това е музикалния фон на всичките подобни купони, за съжаление, за това избягвам да ходя... И това, което съм виждала с очите си на тези места не е никак лицеприятно. Ние може и да се събираме да пием и а си тръскаме глевите, но онези типове [на съучениците ми изпадналите приятели чалгари] попиват промишлени количества алкохол и после се почват разни оргии по диваните, по пода и където сварят. Всяко момче си мисли, че е голям пич и може да има което си поиска момиче от присъстващите... Няма да коментирам вече какво им е нивото на свалките, че ... Всичките ми приятели (които никак не са много) слушат рап или чалга ...нямам проблем с това Бягай, крий са! Ще те развалят! Имам няколко познати момичета, едното слушаше Гънз и разни хевита, а другото си праскаше Сепултура, Слипнот и т.н. Е, сега си припяват чалгии, а за тежка музика не искат и да чуят. Странни са ми също и хората, които си мислят, че скъсвайки с някакъв музикален стил някак си израстват духовно - пълна глупост! Само хората с трайни и установени житейски принципи са ибрали най-подходящото за себе си и се развиват в средата си, вместо да се въртят като мухи без глави ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 11:50 AM |