![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Roflmao!
Тези заклеймявания на характера според музикалните предпочитания не останаха ли в 7-ми клас? Всички чалгари са тъпи и повърхностни, всички рапъри са недорасли келеши, метълите са някакъв супер възвишен социален слой, а тия, дето слушат монголски напеви, са жълтокнижи! Не виждам проблем да излизаш с най-разнообразни хора... това каква музика слушат е нещо съвсееем странично. Всеки, абсолютно всеки човек има своя чар, своите плюсове и своите виждания за нещата. Тъпи хора по подразбиране няма, всичко е въпрос на гледни точки. В смисъл, че на някои хора може да им се вижда тъпо обсъждането на последния клип на Анелия, но на други пък им е още по-тъпо да слушат как първите се вълнуват от последния супер-брутален-грайнд текст на еди-коя-си песен. Не защитавам никоя музика, но калявате прекалено, ама прекалено малоумно. Как ви се струва факта, че и в най-долнопробния кючек има повече музикална теория, отколкото има в последния албум на Vader, примерно? А това, което казах за Пайнер, си е абсолютен факт. Специално от Пловдив знам 4-ма човека, които работят за димитровградската фирма, които имат собствени домашни студия и които в свободното си време въртят на мониторите Slayer и Black Sabbath, Children of Bodom, Ку-Ку Бенд, 2Pac и още каквото се сетите... става въпрос да дългокоси пичове, които вадят хляба си с музика, на която се кефят. И айде стига с тия митове, че чалгата е кючеци и онзи мазен ориенталски ритъм. Когато казвам 'чалга' имам предвид онзи поп-фолк, който напоследък заприлича прекалено много на поп музиката ни... а да, освен това се и превърна в поп-музиката ни... Нека не се разбираме погрешно - и аз не харесвам това, което се случва с българската музикална сцена, но такова ще е положението докато се делим на метъли, рапъри, чалгаджии, джазмени и олигофрени. Прекалено малка е съответната аудитория, за да се създаде една сцена, различна от поп-фолка. За съжаление, у нас нещата никога не са били такива, каквито са по света... погледнете половината продуценти в Roadrunner примерно, страничните им проекти обхващат адски много pop изпълнители/групички. Метъла е удивителна музика и заслужава да е рамо до рамо с джаза, с естрадата, с класиката, с поп индустрията, рап сцената и не знам си какво още... а не да се бута по долнопробни клубчета с отвратителна вентилация. Cheers ![]() П.П. abductor, стига бе човек... сериозно ли ги казваш тия неща? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 06:35 AM |