![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тука не става дума да си отваряме ума и някои други части колкото се може повече, а за това да не плюеш по хората, защото не ги разбираш. Ебати клишираното изказване, ама темата наистина отиде натам.
А някои хора точно това правят. Е кво? Аз знам какви са моите приятелки, кво ме ебе, че някъв се мисли за по-велик от тях, щото слуша метъл. Ако неговото битие и музикални вкусове се въртят в кръг и си гонят едно-друго опашките, и на всичко отгоре егото му си вре задника там (за завирането на задници споменах в една друга тема), не мисля, че трябва да псува хората, при които това не е така. Ще направя едно малко сравнение, надявам се да ме разберете: преди 2 дена ходих до телефонните кабинки в търновската поща. Всички кабинки бяха заети, а освен това поне 15 човека висяха преди мен. Появиха се някакви образи от мъжки пол с якенца до кръста, слънчеви очила и блузки с надписи, които се изцепиха 'охоо, тука яко се звъни на село, давай да си ходим'. И между другото, забравих да напиша, че супермного се дразня, когато кажа 'копче', а някой реши да се направи на психолог и ми направи портрет с дрехата, която най-обичам да нося, па макар тя да няма копчета. Нито хвърлям гюбечета, нито слушам чалга. Споменах Ивана, което за мен не е чалга, поне 3-4те песни, които харесвам от нея. ИЗВИНЯАЙ! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:28 PM |