![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Хич не сме само трима ама не виждам смисъл да се тупам в гърдите, хехе.
![]() ![]() ![]() Ins, музиката в моя живот заема огромно място, значи прекалено много за мен. Точно затова с течение на времето вкусът ми се е променял и съм избрала това, което в най-голяма степен отговаря на емоционалното ми и всякакво друго състояние, светоусещане и възприятия. Това е и причината да не мога да разбера (независимо от многократните опити) да възприема, че слушането на чалга (хич не говоря за случая на Нийло) може да ми даде КАКВОТО и да било - от музиката аз очаквам нещо. Може би в това е основната разлика между мен и много хора, знам ли. Твърде сериозно приемам въобще присъствието й в ежедневието ми. На ден слушам по повече от 8 часа метъл и мисля, че волно или неволно тя моделира нещо у мен. Я си представи 8-часово слушане на чалга...Ето от тази гледна точка аз гледам на нещата. Не е станало целенасочено, но изборът ми да не бъда част от хората приемащи музиката само и единствено като фон и мода е налице. ![]() Драги, Нийло, гледам, че си постнал малко преди мен и ще използвам възможността да ти отговоря. Сигурна съм, че abductor говори абсолютно сериозно и няма смисъл от подобни въпроси, знаеш го и сам. ![]() ![]() ![]() ![]() Туй то. Моето мнение ли? Това е. Хич не ми пука дали ще ме разберете, но помага... п.п. Че отворихме тема за Евъргрей - отворихме...и кво? Да давам още предложения, а? Хехехех... Не съм много широко скроена в музикалните си предпочитания, но и нямам желание да съм. Наистина. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ins, музиката в моя живот заема огромно място, значи прекалено много за мен. Точно затова с течение на времето вкусът ми се е променял и съм избрала това, което в най-голяма степен отговаря на емоционалното ми и всякакво друго състояние, светоусещане и възприятия. Това е и причината да не мога да разбера (независимо от многократните опити) да възприема, че слушането на чалга (хич не говоря за случая на Нийло) може да ми даде КАКВОТО и да било - от музиката аз очаквам нещо. Може би в това е основната разлика между мен и много хора, знам ли. Твърде сериозно приемам въобще присъствието й в ежедневието ми. На ден слушам по повече от 8 часа метъл и мисля, че волно или неволно тя моделира нещо у мен. Я си представи 8-часово слушане на чалга...Ето от тази гледна точка аз гледам на нещата. Ама аз доколкото разбрах темата - става дума за това, че е съвсем нормално да се слуша и друга музика когато си с компания в която се слуша съответната музика (на купон/заведение). И че е крайно тъпо да си подбираш приятелите по това което слушат. Изобщо не става дума да се слуша чалга, рап или поп по 8 часа на ден, когато си пускаш сам музиката. Или не съм разбрал за какво спорим??? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:04 AM |