![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Май и ти самия не си наясно, че като пуснеш тема със заглавие "Аз съм чалгар" ще се говори за чалга или производните й. После в поста си си споменал и други неща, които харесваш, освен дистър, но заглавието се лепва неизбежно в съзнанието.
![]() Слаш абсолютно адекватно ти отговори на съдържанието на точно този първи пост - има си тема по въпроса и не е от днес или вчера във форума. Твоята закачка обаче е друга. Я си я прочети пак. ![]() [реклама]Споделете мнение за Евъргрей де![/реклама] ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
[реклама]Споделете мнение за Евъргрей де![/реклама] ![]() Mного успешна бандичка, мисля да я пусна в биография и дискография като тема в раздела 'препоръки' на форума на даскалото си :flowers: Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? За мен си - дет, но понеже съм сама детъджийка в голяма компания от блекъджии и поуъри, по-вероятно е да пускат Dimmu и Helloween... Харабия, нямам ни един приятел чалгар и не възнамерявам да имам. Зачислявам даже феновете не LP към чалгарите и лекинко, ама много тънко ги игнорирам... Поздравче - Six Feet Under - Drowning -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:02 AM |