![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Смешно е... метъл величията в тоя форум бяха въвлечени в един спор и започнаха да си ги мерят кой колко слушал чалга и кой какво друго правил. Смешно е, както казах. Това е метъл форум наистина, но не значи, че тук пишат хора, които само това слушат. Между другото имам един приятел, който слуша Металика и Блайнд Гардиън наравно с ДМХ и Ивана(примерно). И мога да кажа, че е супер интелигентен човек и НЕ е от село. Така, не прочетох всичките ви "мъдри" писания подробно. Само през ред. И не мога да се съглася, че на човек му трябват някакви сериозни мозъчни клетки да се кефи на някви дет/блек/грайнд тресни. Извинявам се, мое мнение. И който изтъква това като аргумент за своята интелигентност явно е доста зле. Уатевър, и аз от време на време си ги пускам тия неща, особено като боли глава, много помага. Усетих, че възникна и спор за това кой какви приятели чалгари, нечалгари, тру и фолс имал. И ме напуши на смях наистина. Имам чувството, че ако някои фен на друга музика поиска да се запознае с някои хора от тук, те ще избягат
![]() Умирам от кеф когато слушам Jamiroquai, Dido, и въобще някоя стойностна песен каквато и да е по който и да е музикален канал. След това задължително пускам нещо китарно обаче... Вие принизявате музиката. Мое мнение. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:14 PM |