![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? Heavy и Trash. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? Heavy и Trash. za mene chalgata e trash , vij thrash metala si e drugo neshto ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 05:42 PM |