![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, чалгаджия съм! Ебал съм му майката вече, аман от хора, чиято музикална култура започва и завършва с 15 банди, ебаси.
Писна ми да слушам коментари ква музикална курва съм бил, щом съм се кефил на Руслан Мъйнов, на някви работи на Каналето и Трифонов, на Eminem, на Vangelis, на Майкъл Джексън (\m/\m/\m/\m/\m/), на Rasmus, на Азис и на още не знам си кой, дето не ставали за нищо друго освен за задоволяване на цигански нужди. Има ли сродни души, мама му стара? За всички подобни - Ку-Ку Бенд - Ракия Сънрайз \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Lol... взехме и психологични профили да си правим, тъй ли? Аз съм страдащ от липса на внимание в личния живот интернет манияк, който се опитва да бъде оригинален, за да има своите 15 минутки поне в една тема...
@feather, нещо не разбрах? @Slash, именно защото се познаваме знам, че с теб по музикален вкус си приличаме доста. Е, питай колко човека тук знаят кой е Hardiman и дали са се опитвали да усетят неговите 'огнени нощи', защото видиш ли, там нямало жица. Питай дали Sting не е педал според trashy, или пък Shade не е някаква сладникава шматка според абдуктор. Като си говорехме за чалга, става ли да ви помоля да направите нещо, преди да пускате следващото си мнение по темата? Намерете си клипа на Азис & Малина - "Не знаеш" и хубаво чуйте песента и обърнете внимание на самото видео и след това кажете дали туй нещо е естествено продължение на чалгата по улиците. Интересно ми е дали пак ще се намери някой, който с ръка на сърцето да каже, че това е мазен кючек. Защото това си е една изключително качествена балада в поп стил, с наистина много готин инструментал. Между другото, ако тук се намират хора, които ме познават в реалния живот, нека да кажат, дали съм чалгаджия или каквото и да било... @Beerzebub, Niilo не е човек, който се опитва да е оригинален. Нийло просто си изказва мнението, ебаси. Толкова ли е трудно да се проумее, че видиш ли, имало хора, които смятат Ку-Ку Бенд за изключителен оркестър, и тия същите хора в същото време са блек-метъл вокалисти и пишат в metal-world. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:44 AM |