![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 4-July 05 Град: World hate center Потребител N: 859 ![]() |
Здравейте!
Казвам се Стефан (Течо), и с някои от тук се познаваме :Р, а на останалите мога да кажа – приятно ми е! ![]() От много години слушам различни видове тежка музика, но – само такава. Никакви забежки! Работя доста и нямам особено много време за писане, но винаги когато мога се включвам във форуми и др. подобни. Също така свиря на бас в група – който се интересува може да провери на адрес www.wartime.cc , въпреки че сайта е още незавършен. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
слушам тежка музика от 13 годишен. минал съм през всички тежки стилове. последните 15-16 години слушам алтернативни групи от всички видове, без разни колежански истории и глезотии. в интерес на истината има много метъл групи, които вече ми се струват смешни. не ми харесва дядовци да се напъват да правят бунтарска музика. нямам против, всеки да си слуша каквото му е на сърце. познавам и хора които слушат чалга и мисля, че те също имат своите добри черти. умеят да се забавляват навсякъде, по съвсем прост и обикновен начин
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 4-July 05 Град: World hate center Потребител N: 859 ![]() |
слушам тежка музика от 13 годишен. минал съм през всички тежки стилове. последните 15-16 години слушам алтернативни групи от всички видове, без разни колежански истории и глезотии. в интерес на истината има много метъл групи, които вече ми се струват смешни. не ми харесва дядовци да се напъват да правят бунтарска музика. нямам против, всеки да си слуша каквото му е на сърце. познавам и хора които слушат чалга и мисля, че те също имат своите добри черти. умеят да се забавляват навсякъде, по съвсем прост и обикновен начин Като искаш да (по)кажеш колко ти е голям ... и да се правиш на по-по-най, защо наистина не си отвори собствена тема? ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 11:31 PM |