![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всичко е ясно според мен, няма кво да ви обяснявам.
Аз гласувам за Megadeth(ХА! ![]() Любимия ми албум на Megadeth е So Far, So Good... So What?. На 'Tallica - Justice(мноо ясно!). П.С. Justice> So Far > Peace Sells > Rust In Peace> Youthanisia > Puppets > Lightning > Всичко друго на Megadeth > Всичко друго на Metallica П.П.С. In My Darkest Hour > Всичко друго на Megadeth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ЛЕЛЕ! Тука есе мога да напиша! Принципно в първия албум на Металика и първия на Мегадет... Металика са класи напред! ЗАЩО? Ами защото просто Мустейн свири заедно с Хетфилд и Улрих
![]() Но що се отнася до китарите! Мустейн винаги е бил по-добур от онова малцинсвено човече (НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ ЧЕ НЕ Е МАЛЦИНСТВЕНО А ОТ ХАВАИТЕ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! ТОЙ СИ Е ИДИОТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗСВИРИ СОЛОТО НА МУСТЕЙН ОТ 4 Хорсмана (които всъщност са 5, но единия ги е напуснал преди да станат известни ХХХХХХХАААААААААХХХХХХХХААААААААААХХААААА)) Кирчо! Така! Дори и Марти и Поланд и всички други изгонени и наети китаряги от шефа ![]() А за баса! ЗА БОГА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ БАСА В ПЕСНИТЕ НА МЕТАЛИКА? НЕЕЕЕ! За сметка на Мегадет! Елефсан е МНОГООО Добъе! А за барабаните... за бога, защо всички викат, че Улрих е бог? Хахахаха! Та той не може да изсвири барабаните на Овъркил - Моторхед! ЗА БОГА! Та барабаниста на Моторхед, който ги свири е престъпник, който е бил извън затвора само докато Моторхед са биил с него ![]() ![]() ![]() ХАХХАХАХА! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:02 AM |