![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хрумна ми идея за една тема свързана с предразсъдъците. Сигурен съм, че има групи от любимите ви стилове, които по една или друга причина не са ви грабнали. Кажете кои са и защо и току виж някой добър юзър ви помогнал със съвет за някоя яка песен да ги харесате.
![]() При мене това са: Blind Guardian-еми не става, насилвах се и не става. Stratovarius-само една дума: непълно. Helloween-трудно ще ми е дори да помисля, че мога да ги харесам но пък току виж станало. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Една от най-хвалените групи-Metallica.
Приятни са. Имат някои много хубави парчета. One и Fade To Black са песни, които много харесвам. Но това е. За мен не са толкова страшна и велика група. Creeping Death примерно нямам идея как може да е тяхна емблема, при положение че е съвсем евиридж песен. Последният им албум ми харесва повече от други техни, защото си падам по Стонър. Това се сешам в момента. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
Една от най-хвалените групи-Metallica. Приятни са. Имат някои много хубави парчета. One и Fade To Black са песни, които много харесвам. Но това е. За мен не са толкова страшна и велика група. Creeping Death примерно нямам идея как може да е тяхна емблема, при положение че е съвсем евиридж песен. Последният им албум ми харесва повече от други техни, защото си падам по Стонър. Препоръчай нещо Stoner |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Препоръчай нещо Stoner Kyuss Ами има наистина групи към които имам някакви предрасъдаци и ме дразнят в определени моменти, но в музикален план имат и добри песни ...ето някои -Slayer - правят се на големи звезди...вижте ний сме Slayer... K.King ме дразни като го гледам ... -Motorhead -имат и добри песнички, но като цяло ![]() -Manowar - добре де разбрахме че сте войни и имате по 2 меча ...едно време ми бяха интересни ма да сменят малко плочата -Sodom, Kreator, Destruction и изобщо целия немски траш - има нещо кофти в звука ...предпочитам Testament и Annihilator -Immortal -изглеждат ми смешно на повечето снимки (явно много обичат да се снимат) а и на сцена... въпреки че имат невероятни песни гласа на Abbath почва да ме дразни след 2-3 песни незнам що -Burzum - къв е тоз kvlt към него ...ambent песните му не стават а и като цяло е паляк -Cradle of Filth , Cannibal Corpse - цялостната им консепция - 99% от готик бандите с мъжки вокали изглеждат гейски има още доста ма ще спра до тука ... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:35 AM |