![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хрумна ми идея за една тема свързана с предразсъдъците. Сигурен съм, че има групи от любимите ви стилове, които по една или друга причина не са ви грабнали. Кажете кои са и защо и току виж някой добър юзър ви помогнал със съвет за някоя яка песен да ги харесате.
![]() При мене това са: Blind Guardian-еми не става, насилвах се и не става. Stratovarius-само една дума: непълно. Helloween-трудно ще ми е дори да помисля, че мога да ги харесам но пък току виж станало. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Symphony X е група, която получаваше много ГОЛЕМИ хвалби отвсякъде, където ставаше дума за нея...от 1 година дискографията им ми седи в плейлиста...слушал съм всеки албум поне по 10* пъти и не могат да ме хванат с нищо.Само вокала има прекрасен глас, китариста перфектна техника, но уви...липса на идеи
![]() Wolfheart, ти за кой период на Savatage приказваш, че малко ми е смешничко....група дето смени 11 стила в 11 албума и песните им били еднакви...някак си не се връзваш.Не се заяждам, ама според мен изобщо не си се хванал да слушаш ![]() Така навремето бях препоръчал на един френд Nine Inch Nails и му записах дискографията...след седмица той ги оплю тотално...бил слушал всичките песни..ала бала.Един ден в нас му пускам целия им последен албум и от първо слушане почнаха коментари от негова страна 'Абе кои са тия ве, леле супер яко, мале тия са много добри...', стана ми странно, казах му че се казват Найтмеар(това ми дойде на акъла) и продължих да му пускам песни от всички албуми...и се изкефи на всичките Моето мнение е че допускаме грешка понякога като ни препоръчат нещо - слушаме една песен - предубеждаваме се...и спираме... * не смятам това за насилване както някой се изрази, защото само комерса може да те хване от първо слушане. Прогресива е музика направена за да се потопиш в нея и всеки път да откриваш нещо ново в нея...не просто да си слушаш ритъм, мелодийка и отдавна изсвирена хармония... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Wolfheart, ти за кой период на Savatage приказваш, че малко ми е смешничко....група дето смени 11 стила в 11 албума и песните им били еднакви...някак си не се връзваш.Не се заяждам, ама според мен изобщо не си се хванал да слушаш ![]() На компа на работата имаше Poets And Madmen, Handful Of Rain и Dead Winter Dead. Циклих ги няколко пъти, но с нищо не ме хванаха. Вкъщи имах едно цд с албумите им до Hall Of Mountain King. Прослушах ги на бързо, но пак не ме хванаха. Ако ги послушам няколко пъти може и да ми харесат, но на стека има още доста неща отгоре. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:41 AM |