![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хрумна ми идея за една тема свързана с предразсъдъците. Сигурен съм, че има групи от любимите ви стилове, които по една или друга причина не са ви грабнали. Кажете кои са и защо и току виж някой добър юзър ви помогнал със съвет за някоя яка песен да ги харесате.
![]() При мене това са: Blind Guardian-еми не става, насилвах се и не става. Stratovarius-само една дума: непълно. Helloween-трудно ще ми е дори да помисля, че мога да ги харесам но пък току виж станало. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Да, може би наистина не се изразих правилно...Имах предвид, че оригиналността им липсва.Бяхме малки и недорасли, когато смятахме всеки натрошен и усложнен ритъм за прогресив. За мен хамалогията, която праскат на моменти е точно от липса на екстравагантни идеи и запълване на времето межу някоя друга идея.Най ме дразни еднаквото звучене на всички песни...
Не виждам по-какъв начин може да се убедя в нещо, което просто не съществува... може би от прекаленото слушане на Сър Ингуи на времето, тези групи ми звучат страшно еднообразно.Гледах двучасовите уроци на китариста на Симфони Екс и пак смея да твърдя, че техниката го измуква откъм идеи...такава си е и тенденцията в повечето такива групи...свирене по схеми, цифри...скорострелно и по метроном... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Имах предвид, че оригиналността им липсва. Цитат Най ме дразни еднаквото звучене на всички песни... Говори доста зле за музикалната ти култура да пишеш такива неща точно за тази група. Хората вече обясниха защо твърденията ти са абсурдни. Мога само да те посъветвам да преслушаш албумите на SymphonyX още доста пъти и по-задълбочено. И като не харесваш (или не разбираш) дадено изкуство, това не го лишава автоматически от достойнства, така че не се изказвай като последна инстанция - само предизвикваш смях. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:48 AM |