![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хрумна ми идея за една тема свързана с предразсъдъците. Сигурен съм, че има групи от любимите ви стилове, които по една или друга причина не са ви грабнали. Кажете кои са и защо и току виж някой добър юзър ви помогнал със съвет за някоя яка песен да ги харесате.
![]() При мене това са: Blind Guardian-еми не става, насилвах се и не става. Stratovarius-само една дума: непълно. Helloween-трудно ще ми е дори да помисля, че мога да ги харесам но пък току виж станало. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Цитат (и въобще целия скандинавски метъл) e, за това изобщо не си прав Nightwish може и да не ти харесват, но има други стотици скандинавски групи в най-различни стилове, не може поне една да не ти допадне - просто не си чул. Абе сигурно си прав, ама досега несъм попаднал на някоя скандинавска банда която да ми хареса. Тези които съм слушал и се сещам вкарват едни специфични напеви, които никак не ми допадат. Повечето от известните на мен наистина са блек и пауър или от типа на Nightwish, които не ми харесват. Мои приятели се кефят на разни ск. банди:"Копеле чуй това, чуй онова!", ама каквото съм чул не ми хваща ухото. А, че има със сигурност стойностни банди там, за това спор няма ... но не съм попаднал на такава (поне за мен). |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:50 AM |