![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 17-April 06 Град: Purgatory Потребител N: 1298 ![]() |
Казвам се Николай и съм на почти 32 години.
Зодия: Катил Статус: default Любими групи: Пинк Флойд (макар, че отдавна не ги слушам... по разбираеми причини); Black Sabbath; DIO; Deep Purple; AC/DC; Manowar; Iron Maiden; Metallica(дo '91) и много парчета на други групи, които не са ми любими, но са ми помагали да оцелявам в кофти времена. Мразя: Чалга; Слави Трифонов; Биг Брадър; рап; техно; хора, които казват "аз слушам всякаква музика"; ориенталщината във всичките й проявления; алкохола; търговците; политиката; лъскави и тунинговани коли; нечувствителни, арогантни и прости жени; "дребни", амбициозни и пробивни хора; да се влюбвам; оперно пеене; зимата; бумащината... и т.н... и т.н. Обичам: В общи линии - всичко, което се разграничава от горе-описаното, бих могъл... мда. Недостатъци: Необщителен; пуша много; никакво чувство за хумор; не съм се постригвал от 123192693213 години; обичам да разбивам клишета и общи приказки; мога да накарам почти всеки да трепери от нерви, без особени усилия; намразя ли някого, процесът е необратим; трудно започвам нещо и лесно го зарязвам... и още много. Достатъци: Понякога се усмихвам; мога да сменям крушки без стълба, ако живеете в блок, тип соц. панелка; не пия алкохол; верен като помияр... и някой други, за които само подозирам. Хоби: Кино Образование: Кинаджийско Заетост: Кино... де да беше истина... В момента слушам: Marillion - Kayleigh Малко дълго стана, ама вече ме мързи да редактирам. П.П. Така и не се научих да слушам Zeppelin... ![]() -------------------- Once living, once loving
Now dead and unforgiving... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здравей. Приятно стоене тук. Хич ли не си падаш по модерния рок?
Цитат Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken, me oh, Мама му стара-знам, че това нещо е от моя любима песен, но се сещам коя е!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 08:12 PM |