![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
abe malko tupo zvuchi ama mi e interesno kakvo tochno vi prevlicha v toq stil muzika vmesto v chalga da rechem ;PP
az vednaga shte vi otgovorq kakvo harevam v metala: kogato slushash se kefish na nqkoe parche mojesh da go slushash milioni puti i kolkoto poveche go slushash tolkova poveche te kefi, dokato poznavam hora koito sa vmaniacheni v drugi stillove no tam e obratnoto - kolkoto i da te kefi edno parche chuesh li go 100 puti i ti vtrusva qko... -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Какво харесвам в метъла?
Харесвам музиката. Харесвам текстовете. Харесвам това че е нещо истинско. Харесвам това че наистина е изкувство. Днес хората забравиха че музиката е искувство, а изкувството трябва да носи послание. Не винаги трябва да е нещо позитивно, защото по дяволите, светът около нас не е перфектен! В другите стилове се мисли много повече за това как да се продаде по-добре продукта и да се върнат парите инвестирани в създаването му. Естествено и в метъла има комерс... но аз не слушам комерсиалния метъл. Примерно се кефя адски много на Suicidal For LIfe на ST. Текстовете са адски добри. Карат те да се замислиш. Ако вникнеш в тях после се чувстваш помъдрял - наистина. Това го няма в никоя друга музика. EDIT: Също и защото ме кара да се чувствам някак си над другите. Тъпо е, просташко е, егоистично е, но като си ходя по улицата и от слушалките дъни I Come With A Gun си мисля само колко са жалки всички други. Infection също! SPEAKING - I BEAR A LOT OF HATE, MY POSTIVNESS HAS TURNED TO A PIECE OF WASTE!!!!!!!!!!!! CRUSHING - THERE'S NOTHING LEFT INSIDE, MY GREASY ENGINE DISTINGUISHES NO WRONG OR RIGHT!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:40 PM |