![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Na 30 god. sum imam semeistvo i edin mlad heavy metal na 2 godini.Sega chakam oshte edin.Ako imate vuprosi pitaite,taka shte mi e po lesno da si kaja vsichko
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Вярваи ми,че много исках да е метълка,но съвременната техника показа че ще е метълче
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Вярваи ми,че много исках да е метълка,но съвременната техника показа че ще е метълче ![]() ![]() Здравей, heavy metal татко! ![]() Хе-хе, много яко за малките хеви металчета! ![]() ![]() Поздравления за успеха ти в популяризирането на метъла сред приятелите ви! Ти си един народен метъл будител ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 07:22 PM |