![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Напротив - увеличават се. Аз поне така виждам, катосе разхождам по улиците. А има ужасно много хора, които слушат активно метъл, но не им личи (визирам себе си ![]() +1 бройте ме и мен така *** Наистина,факт е,че се увеличават феновете,музиката е по-достъпна напоследък,но ако трябва да говоря за хората около мен-чувствително намаляват.Знам защо е така-просто попчето и чалгата са заляли буквално маса хора, където и да идеш това звучи, бръмчи ми главата от подобен род песни само като мина по улицата, край кафета, в автобуса всеки божи ден шофьорът надува чалга, вече в училище започнаха и на телефоните си да пускат тази пумия, и да вървят и слушат...Просто това е реалността.Туко виж се намерил някой добър човечец,който да прослуша, но след като се върне от някоя дискотека, където са пускали бози, и ефекта отива по дяволите... Напоследък забелязвам доста хора,които леко започнаха да послушват метъл около мен, някои рок, но ще видим какво ще стане. ![]() P.S.До автора:България се пише с главна буква ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Цитат Знам защо е така-просто попчето и чалгата са заляли буквално маса хора, където и да идеш това звучи, бръмчи ми главата от подобен род песни само като мина по улицата, край кафета, в автобуса всеки божи ден шофьорът надува чалга, вече в училище започнаха и на телефоните си да пускат тази пумия, и да вървят и слушат... ^аз отдавна намерих решението на това-по улици,автобуси и пр. си ходя със mp3 player-а ... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:18 AM |