![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Ferril, това няма да промени нищо, аз мога да си вървя със слушалки, но това няма да оправи положението, разбираш ли..... (а и нямам мп3 плейър ![]() Аз като имам, ама без батерии,питаш ли ме? Не мога да си пусна мп3ките и карам на някви аудио, дето... блях ![]() Иначе в уни-то искам да звучат Sepultura и Nightwish А вас всъшност какво ви ебе какво слушат другите? И мислите ли, че би имало нещо хубаво в това повече хора да слушат метъл? Или пък това, че кенефи като Nightwish и HIM правят мазен поп и карат поп фенове да се мислят за метъли, хубаво ли е по някакъв начин? Нали знаеш това изказване за NW къде да си го завреш. ИзвинЯАй! HIM и Rasmus са кенефи..... особ първите ебаси деградирането, дето демонстрираха. Лаури пък е с бирено коремче и писка много:) Няма на какво отгоре да сложиш NW наравно с тия.... помии Аз кво да кажа, като се кефиш на Machine head, за мене това са лайна пък, е и? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:10 AM |