![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...не разбраха ли, че пиратството в България не може да се изкорени така. Сега погнаха потребители отвсякъде, щели да почнат проверки. Едва ли има нормален човек, ползващ интернет, който да няма поне малко пиратско съдържание у тях. И сега накъде?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Това със "загубите" е малко измислена работа, щото и да ги нямаше тези сървъри пак нямаше да се продават повечето неща. Въпреки това, не мисля че имаме право да си сваляме каквото пожелаем от нет-а - практически това е почти същото като да влезнеш в магазин за software/музика/филми и да свиеш каквото си харесаш, с разликата че в този случай крадеш и опаковката и диска, които са доста по-ефтини от самото съдържание на диска. Понятието 'интелектуална собственост' малко трудно ще го разберем, защото не обичаме да плащаме за неща, които нито можем да пипнем нито вкусим, пари които биха могли да ни осигурят бира, дрехи, gsm и т.н.
Не знам доколко ще е успешна акцията на НСБОП, но дори и да успее не виждам нищо фатално, ако не се счита за незаконно да имаш mp3-ки на групи, които не издават музиката си в България. За филмите си има видеотеки, що се отнася до software-а: има доста качествени безплатни продукти, игрите пък станаха малко безидейни. Това разбира се е моето мнение, и се базира на личните ми нужди. Естествено съм съгласен с твърдението, че няма пари за оригинални продукти, но може би с намаляването на пиратството ще се понижат и цените...мда май е доста наивно да мисля така ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 03:40 AM |