![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
Интересно ми е кои книги човек си заслужава да прочете през целия си живот?Ето моя списък:
Всичко от Карл Май 1984 Птиците умират сами Властелинат на пръстените Синовете на великата мечка Под игото Граф Монте Кристо Спасителят в ръjта Вие как мислите?Бихте ли допълнили списъка за любими книги? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
"Дон Кихот" - Сервантес Тази книга така и не можах да я харесам, хем я изучавахме задълбочено миналата година, хем толкова хора я превъзнасят, какво толкова и харесвате, на мен ми е много наивна и незапомняща се с кой знае какво, освен че представя кризата на ренесансовия хуманизъм. Не мога да си обясня високите оценки за нея... Не намирам нищо велико в нея, а и не ми се вижда толкова полисемантична, колкото я представят. ![]() **** Засега ще се въздържа да изброя любими книги по темата, тъй като все още мисля кои по-точно да спомена, защото човек има много любими неща. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:10 PM |