![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Честно казано нещо не усещам да намаляваме - просто качеството спада а и авторитета който имаха едно време метълите и респекта клонящ към ужас който изпитваха другите към тях е поизчезнал. Иначе като мина по коридорите на училището си и виждам минимум 6 пишлемета на възраст от 3-6 клас с тениски я на Maiden я на Metallica а вчера припаднах на награждаването на театралния фестивал когато едно от дечицата излезе с тениска на Dark funeral...И не че нямат какво друго да облекат децата, те яко си слушкат - даже ако ги препиташ на албуми и членове на групи може да остановиш че знаят доста повече отколкото ние на тяхната възраст.
Аз лично и персонално за благото на метълското войнство зарибих брат си на Metallica Falconer Guardian и Otep(братлето не е дете което ще слуша нещо насила). Мен ме зариби сестра ми с Nightwish а нея мама и тате с Purple Floyd Dire Straits Queen и прочее класики...та има някаква приемственост - на двама дърти метълисти/рокаджии се падат по 3 новоизлюпени метълченца... rock on ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:05 AM |