![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
как смятате оказва ли голямо влияние музиката върху човека?определя ли го тя като личност?зависи ли от музиката това дали човек е интелигентен?и още нещо, познавам доста интелигентни хора които слушат чалга, как се получава незнам.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Музиката влияе, спор няма. Но с различна сила. Ако човек слуша едно единствено нещо 10-15 години, ще му повлияе много повече отколкото ако за тия години смени стиловете...
Мен ми влияе, но не ме прави по умен. Ако получа слаба оценка или направя някаква глупост каквото и да си пусна, то няма да ме убеди че не съм идиот в тоя момент ![]() Сравнително от скоро слушам по тежка музика (какво са 4 години...) и мога да кажа, че съм се променил за това време. Но по-интелигентен не съм станал заради нея. (Дали съм интелигентен?) Намирайки своят стил в музиката, човек намира един от своите основни интереси. Завързва приятелства благодарение на музиката (там тя е тъй да се каже начална раздумка) и се отпуска, говорейки за нея. Имам доста приятели, които съм намерил именно по музиката. Но ако човек спре да търси и хора, които не споделят музикалния му интерес, той рискува да остане доста затворен. И да му се вдигне самочувствието между другото... Общо взето пиша глупости, но какво да се прави топло е... Да обобщя... музиката влияе на общителността, на енергията, но не и на ума. Ебати тъпите парчета метали познавам... и много много умни и интелигентни... рапъри примерно ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 10:20 PM |